De SOA zelftest voor Gonorroe + Chlamydia infectie 1 testkit

Vanaf 28,50

De SOA zelf-test van Encode test snel en betrouwbaar of u een Gonorroe of Chlamydia besmetting heeft opgelopen.  Deze Seksueel overdraagbare aandoeningen kunnen ernstige gevolgen hebben als ze niet tijdig worden behandeld, dus het is essentieel om te weten of je besmet bent.

De SOA test kan op 2 manieren afgenomen worden: U kunt de test zelf bij u thuis afnemen, u besteld dan simpelweg een test op onze website. Of u kiest ervoor dat een medisch professioneel de test bij u afneemt en zorg draagt voor het behandelproces wat mogelijk volgt. Vraag ons om een offerte indien u van deze optie gebruik wenst te maken.

Extra informatie

Gewicht 0,045 kg
Afmetingen 21 × 8 × 2,5 cm

Algemeen

De SOA zelf-test voor thuis afname

De SOA zelf-test genaamd de Encode Gonorroe + Chlamydia Antigeen Combi Test is een zelftest die thuis kan worden afgenomen. De Encode Combo test is specifiek ontwikkeld om snel en betrouwbaar een gonorroe of chlamydia besmetting te detecteren.

Deze test heeft een een betrouwbaarheid van 93,1% ten opzichte van alternatieve testmethoden.

De SOA zelf test kan op 2 manieren afgenomen worden: U kunt de test zelf bij u thuis afnemen of maakt een afspraak bij een arts om de test af te nemen.

SOA-zelftest

  • Binnen 10-15 minuten resultaat
  • Test uzelf in alle anonimiteit
  • Raadpleeg uw arts bij een positief resultaat

Dokter/GGD

  • 1 tot 2 weken voor de uitslag
  • Geen volledige anonimiteit
  • Mogelijk lange wachttijden voor een consult

Wees proactief en neem de SOA zelf-test in eigen handen! Begin met de Encode Gonorroe + Chlamydia Antigeen Combi Test. Deze betrouwbare test geeft de kans om binnen 1 tot 2 dagen na een bestelling bij Alcoline al een uitslag te kunnen ontvangen. Voor 16:00 besteld is dezelfde dag nog verstuurd.

Hiermee ontduik je de ongemakkelijke ontmoetingen met de dokter als de test negatief is en vermijd je de lange wachttijden.

Bij Alcoline bieden wij deze perfecte oplossing voor jou om snel, efficient en privé een uitslag te krijgen voor het geval dat er een onzekere ochtend was, na een spannende avond.

Wat te doen bij een positieve test of bij twijfel over het resultaat van uw test? Raadpleeg uw arts of ga langs bij Huisdoc voor een consult en herhaaltest in alle anonimiteit.

IFU

IFU Encode Combotest

Andere suggesties…