Retourbeleid Alcoline

Beste klant, het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen houden. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren.

U krijgt na ontvangst van de retour het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien u een deel van de bestelling retourneert dan ontvangt u naar ratio het orderbedrag retour op uw rekening. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan onderstaand adres geretourneerd worden.

U kunt uw retour opsturen onder vermelding van “retour” naar:

Nederland
Alcoline NL B.V.
Kapitein de Petithof 1,
4661 ZJ Halsteren
T.a.v. Retouren

België

Alcoline VOF
Rijkmakerlaan 9A
B-2910 Essen
T.a.v. Retouren

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@alcoline.nl onder vermelding van uw bestelnummer. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede staat retour ontvangen is.
Mocht het product- of de verpakking dusdanig beschadigd zijn dat verkoop niet meer mogelijk is dan behouden wij het recht de waardevermindering van het product aan u door te berekenen. Behandel het product dus met zorg en retourneer deze in de originele verzendverpakking.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@alcoline.nl Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen. Indien uw product al verstuurd is en aflevering is niet mogelijk gebleken dan zullen wij na ontvangst van het correcte adres en de noodzakelijke extra verzendkosten het pakket opnieuw versturen.