Alcoline biedt een complete range aan producten om de gezondheidstatus van personen te screenen. Dit kan middels ons test team op locatie of met zelftesten. Zo houdt u uw personeel veilig en uw bedrijf in operatie. Bestel hier uw test kit!

GEZONDHEID TESTEN

Met onze thuis testen van Prima Lab kunt u snel een controle doen op gezondheidsklachten als Menopauze, Maagklachten, Ijzer tekort en meer. De test kits hebben het CE keurmerk voor zelftesten en zijn voorzien van een duidelijke instructie in 3 talen (NL, FR, DE).

Bestel hier uw thuistest!

KETOSCAN

Deze vetverbrandingsmeter meet zeer nauwkeuring de adem aceton concentratie in het lichaam. De meetwaardes zijn even betrouwbaar als van een bloedtest maar zonder de pijn van de prik.

 Lees meer over de Ketoscan!

VIRUS INFECTIE TESTEN

Onze test kits detecteren virusinfecties als covid-19, griep A/B, RS virus en hebben het CE keurmerk voor zelftesten. Ook voor de professionele gebruiker kunt u bij ons terecht voor een sneltest of RT-PCR lab test-kit. U kunt kiezen uit orale afname met een speeksel test en testen met een nasofaryngeale neuswisser.

Bestel hier uw virus test kit!

ALCOHOL EN DRUGS MONITORING

Alcoline kan uw organisatie helpen om een alcohol- en drugsvrije werkomgeving te creëren. Hiervoor adviseren in bedrijfsbeleid en bewustwordingscampagnes, tevens kunt u gebruik maken van ons test team om op de werkplek alcohol- en drugstesten af te nemen. Tevens hebben we handige monitoringstools beschikbaar als OCICORP om meer inzicht te krijgen in alcohol gerelateerde risico’s.

 Lees meer!