ETG drugstest urine – Ethyl Glucuronide Sneltest – 25 stuks

92,00 ( prijs ex. BTW: 76,03 )

Sneltest om Ethyl Glucuronide (ETG) te testen in urine met een concentratie van 1000 ng/ml. ETG is een metaboliet van ethyl alcohol welke wordt gevormd na blootstelling aan ethanol meestal door het nuttigen van alcoholische dranken. Het ETG detectievenster ligt tussen 13 tot 20 uur na het drinken van lage volumes alcohol tot 80 uur na het drinken van hoge volumes alcohol.

Categorieën: , , Artikelnummer: DU0005

Algemeen

ETG Sneltest – Alcohol Urine test

Deze Ethyl Glucuronide (ETG) urine sneltest is een snelle chromatografische immunoassy voor het detecteren van ETG in urine bij een grenswaarde van 1000 ng/ml. ETG is een metaboliet van Ethyl alcohol welke wordt gevormd in het lichaam na blootstelling aan alcohol, meestal door het nuttigen van alcoholische dranken. ETG blijft voor langere tijd in het lichaam dan alcohol, het detectievenster ligt tussen 13 tot 20 uur na alcoholgebruik tot een maximum van 80 uur na gebruik van grote hoeveelheden alcohol.

Verkorte handleiding:

Laat de testcassette, het urine sample en andere hulpmiddelen op kamertemperatuur komen voor het testen

  1. Breng de testcassette op kamertemperatuur voordat de sealverpakking geopend wordt.
  2. Verwijder de dop
  3. Dip de teststrip in de richting van de pijl op de cassette in het urine sample voor minimaal 10 tot 15 seconden. Dip de test minimaal tot aan de golflijnen op de teststrip maar niet dieper dan de pijl op de testcassette
  4. Plaats de dop terug op de testcassette en plaatst deze op een vlak oppervlak
  5. Start de timer en wacht tot de gekleurde lijnen verschijnen
  6. Lees het resultaat na 5 minuten tot uiterlijk 10 minuten na het starten van de test.

Resultaat interpretatie:

Negatief: 2 gekleurde lijnen verschijnen in in het Controle (C) vak en 1 in het Test (T) vak. Dit indiceert dat het Ethyl Glucuronide gehalte onder het detecteerbare gehalte van 1000 ng/ml valt.

* De sterkte van verkleuring kan variëren, elke verschijning van een lijn moet als een negatief resultaat worden beschouwd

Positief: 1 gekleurd lijn verschijnt in het Controle vak (C), in het Test vak (T) verschijnt geen lijn wat indiceert dat het ETG gehalte boven het detecteerbare gehalte van 1000 ng/ml valt.

Invalid: er verschijnt geen lijn in het Controle vak (C) of enkel een lijn in het Test vak (T). Onvoldoende sample materiaal of procedurele fouten zijn de meest voorkomende redenen van een foutief afgenomen test. Herhaal de testprocedure met een nieuwe test.

Nauwkeurigheid

Deze ETG sneltest heeft een nauwkeurigheid van 97% bij concentraties van 50% boven en 50% beneden de grenswaarde.

IFU

1DSETG1000 product insert

Andere suggesties…