One-Step multi-drug urine testpanel AMP/ COC/ BZO/ THC/ KET/ ETG

6,27 ( prijs ex. BTW: 5,18 )

Deze One-Step Multi-Drug Urinetest is een drugsmisbruiktest specifiek gemaakt om te testen op de meest voorkomende drugsgroepen: Amfetamine, Cocaïne, Benzodiazepines, Marijuana, Ketamine en Ethyl Glucuronide. Deze Multi-drug Urinetest is bedoeld voor gebruik door professionals in de gezondheidszorg als kwalitatieve screening In Vitro Diagnostische test voor de detectie van drugsmisbruik.

Deze test is zeer geschikt voor verslavingszorg omdat het de meest gangbare drugs detecteert inclusief alcohol (ETG) tot 80 uur na laatste inname.

Ook in grotere aantallen te bestellen, vraag ons om informatie

Aantal Korting (%) Prijs
1 - 49 6,27
50 - 99 5.1 % 5,95
100+ 9.73 % 5,66

Extra informatie

Gewicht 0,49 kg
Afmetingen 19 × 13 × 8 cm

Algemeen

Wondfo Multi-Drug Urine Test Panel – W2006-P

Deze One-Step Multi-Drug Urinetest is een drugsmisbruiktest specifiek gemaakt om te testen op de meest voorkomende drugsgroepen: Amfetamine, Cocaïne, Benzodiazepines, Marijuana, Ketamine en Ethyl Glucuronide. Deze Multi-drugs Urinetest is bedoeld voor gebruik door professionals in de gezondheidszorg als kwalitatieve screening In Vitro Diagnostische test voor de detectie van drugsmisbruik.

De test is een lateral flow, één stap immunoassay voor de kwalitatieve detectie van specifieke drugs en hun metabolieten in menselijke urine op de volgende drempelwaarden:

 

Test Kalibrator Drempelwaarde (ng/mL)
Amfetamine (AMP) Amfetamine 1,000
Cocaine (COC) Benzoylecgonine 300
Benzodiazepines (BZO) Oxazepam 300
Marijuana (THC) 11-nor-^9-THC-9-COOH 50
Ketamine (KET) Ketamine 1,000
Ethyl Glucuronide (ETG) Ethyl Glucuronide 500

 

De test is bedoeld voor een snelle screening van intoxicatie bij patiënten. Het levert een kwalitatief voorlopig testresultaat. Een meer specifieke alternatieve chemische methode moet worden toegepast om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen, bij voorkeur door middel van Gas chromatografische massaspectometrie (GC/MS). Klinische overweging en een professioneel oordeel zal moeten worden toegepast op elk drugsmisbruik testresultaat en in het bijzonder als de voorlopige testresultaten positief zijn.

Verkorte Handleiding:

Laat de testcassette, het urine sample en andere hulpmiddelen op kamertemperatuur komen voor het testen

  1. Open de sealverpakking, haal de testcassette uit de verpakking.
  2. Verwijder de dop zodat de absorberende teststrips zichtbaar worden.
  3. Dip de teststrips in het urine sample voor minimaal 10 tot 15 seconden. Dip de test minimaal tot aan 2/3 van de lengte van de teststrips maar niet dieper dan gemarkeerde lijn op de voorzijde van de testcassette
  4. Plaats de dop terug op de testcassette en plaatst deze vlak op een schoon, droog en niet absorberend oppervlak
  5. Start de timer en lees het resultaat na 5 minuten. Lees het resultaat niet meer af na 10 minuten.

* Bij bestelling van deze test wordt de volledige handleiding (IFU) van de test One-Step Multi Drug Urine test panel meegeleverd, lees deze nauwkeuring voor gebruik van de test. De IFU is ook te downloaden van onze website

Interpretatie van het resultaat:

Positief: 1 roze gekleurde lijn verschijnt in ieder Controle vak (C). In het Test vak (T) verschijnt geen lijn wat indiceert dat er boven het detecteerbare gehalte van de corresponderende drugs wordt gemeten.

Negatief: 1 roze gekleurde lijn verschijnt in ieder Controle (C) vak en 1 in het Test (T) vak. Dit indiceert dat de concentratie van de corresponderende drugs nul is of onder de detecteerbare concentratie valt.

Ongeldig: indien er geen lijn verschijnt in het Controle vak (C) of enkel een lijn in het Test vak (T) dan is de test ongeldig. Onvoldoende sample materiaal of procedurele fouten zijn de meest voorkomende redenen van een foutief afgenomen test. Herhaal de testprocedure met een nieuwe test.

Opmerking:  de lijndikte of kleurintensiteit heeft geen betekenis.

Nauwkeurigheid

Deze sneltest heeft een nauwkeurigheid van 97,9 % waarbij de positieve test resultaten zijn bevestigd middels GC/GM, zie de IFU voor een detail overzicht van de nauwkeurigheid per drugsgroep.

 

Opslag en stabiliteit

  1. Bewaar de test apparaten op +4°C ~ + 30°C
  2. De ongeopende test apparaten zijn stabiel te gebruiken tot de THT datum die op de verpakking staat geprint
  3. Houd de test appraten uit de buurt van direct zonlicht, hitte en vochtigheid
  4. Gebruik de test binnen 1 uur na het openen van de seal verpakking
  5. De test apparaten NIET BEVRIEZEN

IFU

IFU One-Step Multi-Drug Urine Test

Datasheet

NL  Datasheet W2006 multi-drug urine test – kopie

FR  Fiche Technique W2006

CNK nummer

CNK: 4695086

Andere suggesties…