RightSign Drugs speekseltest – Saliva Tracer – 7 drugs

19,95 ( prijs ex. BTW: 16,49 )

Deze Multi-drug speekseltest van RightSign is een test die gemaakt is om snel en effectief te testen op de meest voorkomende drugsgroepen: Amfetamine, Metamfetamine, Cocaïne, Ketamine, Benzodiazepines, Morfine en Cannabis (THC).

De RightSign drugsspeekseltest is bedoeld voor gebruik door professionals in de gezondheidszorg alsmede voor gebruik bij Point Of Care locaties, maar vindt ook zijn weg bij inspecties op de werkvloer en in het verkeer.

De test heeft slechts 30 seconden tijd nodig om voldoende speeksel te verzamelen wat duidelijk zichtbaar wordt door een indicator op de speekselcollector. Hierna wordt deze in de testcassette geplaatst en zal het proces vanzelf opstarten. Er is geen extra buffervloeistof nodig om de test succesvol te laten verlopen. Een negatief resultaat wordt al in enkele tientallen seconden gedetecteerd.

Wilt u een RightSign met uw eigen label of drempelwaarden? Vraag ons om een offerte

Aantal Korting (%) Prijs
1 - 4 19,95
5 - 9 5.01 % 18,95
10 - 24 10.03 % 17,95
25 - 99 15.04 % 16,95
100 - 499 17.29 % 16,50
500+ 20.05 % 15,95

Algemeen

RightSign Saliva Tracer – Multi-Drug speeksel sneltest cassette.

 

Deze Multi-drugtest van RightSign is een speekseltest die gemaakt is om snel en effectief te testen op de meest voorkomende drugsgroepen: Amfetamine, Metamfetamine, Cocaïne, Ketamine, Benzodiazepines, Morfine en Cannabis (THC). De RightSign drugsspeekseltest is bedoeld voor gebruik door professionals in de gezondheidszorg alsmede voor gebruik bij Point Of Care locaties.

 

Deze multi-drugsspeekseltest is een Lateral flow, chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve detectie van verschillende drugs en drugmetabolieten in menselijk speeksel met de volgende drempelwaarden:

 

Test Kalibrator Drempelwaarde (ng/mL)
Amfetamine (AMP) d-Amfetamine 50
Metamfetamine (MET) d-Methamphetaminen 50
Cocaïne (COC) Benzoylecgonine 20
Benzodiazepines (BZO) Oxazepam 20
Marihuana (THC) ^9-THC 15
Ketamine (KET) Ketamine 30
Opiates / Morfine (MOP) Morfine 40

 

De test levert enkel een voorlopig analytisch test resultaat. Een meer specifieke alternatieve chemische methode moet worden toegepast om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen, bij voorkeur middels Gas chromatografische(tandem) massaspectometrie (GC/MS/MS) of met Vloeistof Chromatografische/tandem massa spectometrie (LC/MS/MS). Klinische overweging en professionele beoordeling zal moeten worden toegepast op elk drugsmisbruik testresultaat en in het bijzonder als de voorlopige testresultaten positief zijn.

 

Verkorte Handleiding

Laat de testcassette en andere hulpmiddelen op kamertemperatuur komen (15 – 30 °C) voor het testen. Instrueer de donor niets in zijn mond te stoppen voor minstens 10 minuten voorafgaand aan het uitvoeren van de test. Dit is inclusief eten, drinken, kauwgum en tabakswaren.

  1. Open de sealverpakking, haal de testcassette uit de verpakking. Gebruik de test binnen 1 uur na opening
  2. Instrueer de donor om de tong tegen het gehemelte of onderkaak te plaatsen zodat het speeksel kan worden verzameld.
  3. Haal de speekselcollector uit de cassette en verwijder de beschermdop
  4. Instrueer de testpersoon om het sponsje tussen de onderkaak en het tandvlees te plaatsen en zachtjes heen en weer te wrijven tussen de linker- en rechterwang en het tandvlees totdat het sponsje volledig verzadigd is met speeksel. Er mag niet op het sponsje worden gezogen, gebeten of gekauwd omdat het kan breken
  5. Verwijder de speekselcollector uit de mond van de donor na 30 seconden. Als de verzadigingsindicator rood is gekleurd kan de collector terug in de testcassette worden geplaatst. Indien de indicator niet is verkleurd dan moet er extra speeksel worden verzameld tot deze rood is verkleurd.

Datasheet

Datasheet RightSign multi-drug speeksel test

IFU

IUF Rightsign DMDR-MSC87

Video

https://drive.google.com/file/d/12NZUuDT2KYXWMV_dIpZH4CdWF5YNGQrw/view

Andere suggesties…