Aanbieding!

Dräger DrugCheck 3000 – speekseltest 5 drugs COC, OPI, THC, AMP, MET – 1 st

Oorspronkelijke prijs was: €44,95.Huidige prijs is: €39,95. ( prijs ex. BTW: 33,02 )

De Dräger Drugcheck 3000 is de drugspeekseltest die de Politie in België gebruikt bij controles. Deze speekseltest detecteert snel en eenvoudig 5 drugsgroepen: Cocaine, Opiaten, Cannabis, Amphetamines en Methamphetamine. De Drugcheck 3000 is op THC geoptimaliseerd met twee meetopties: afhankelijk van de gekozen wachttijd (pre-incubatie) van de test is er een snelle modus met een hogere of een sensitieve modus met een lage THC-detectiegrens (cut-off). De gehele drugstest duurt slechts 3 tot 5 minuten, afhankelijk van de gewenste gevoeligheid.

Aantal Korting (%) Prijs
1 - 4 39,95
5 - 9 9.11 % 36,31
10 - 19 17.4 % 33,00
20 - 39 22.35 % 31,02
40+ 37.9 % 24,81

Beschrijving

Algemene kenmerken:

Drugstest – eenvoudige en veilige monstername

De Dräger DrugCheck 3000 bestaat uit één verpakt component: een testcassette met een geïntegreerd afneembaar absorberend staafje voor het bemonsteren van het speeksel voor de analyse. De testcassette bevat een ampul met buffervloeistof en een zichtvenster met twee teststrips, die de controle- en testlijnen tonen. De drugstest zelf wordt uitgevoerd in drie eenvoudige stappen: neem met het staafje een speekselmonster af, schud de testkit en start na een korte pre-incubatietijd de test.

De kleurindicator op het bemonster staafje verdwijnt zodra voldoende speeksel is opgenomen voor een test. Zodra de controlelijnen in het zichtvenster verschijnen, kunt u de resultaten aflezen. Als het testresultaat negatief is, verschijnt er een lijn in het gebied van de betreffende stofklasse (drug). Dit betekent dat de geteste substantie niet is aangetroffen in het monster. Als er geen lijn in het gebied van een stofklasse (drug) verschijnt, is het resultaat voor deze substantie positief. Dit betekent dat de geteste substantie is aangetroffen.

Snelle en sensitieve analyse

Met de Dräger DrugCheck 3000 kunnen gelijktijdig tot wel zes drugs/drugsgroepen in speekselmonsters worden aangetoond: cocaïne, opiaten, amfetamine, methamfetamine/designerdrugs (bijv. Ecstacy, MDMA), benzodiazepinen en cannabis (THC). Van alle genoemde stofklassen is cannabis de meest gebruikte drug, maar tevens ook de moeilijkst te detecteren stof (THC = delta-9-tetrahydrocannabinol). Dit is de reden dat de Dräger DrugCheck 3000 specifiek voor de detectie van THC geoptimaliseerd is met twee meetopties: afhankelijk van de gekozen wachttijd (pre-incubatie) van de test is er een snelle modus met een hogere of een sensitieve modus met een lage THC-detectiegrens (cut-off). De gehele drugstest duurt slechts 3 tot 5 minuten, afhankelijk van de gewenste gevoeligheid. Voor de specifieke Dräger DrugCheck 3000 NL (5-panel) geldt alleen de snelle modus als meetoptie waarbij binnen 3 minuten de aangetroffen drugs/drugssoorten met een testlijn in het zichtvenster al worden weergegeven.

Eenduidig drugsdetectie ter plaatse

Dankzij het uiterst compacte ontwerp kan de DrugCheck 3000 eenvoudig worden vervoerd. Hij is snel en eenvoudig klaar voor gebruik en flexibel inzetbaar, zoals bij verkeerscontroles en het testen op werkplekken waar veiligheid van belang is. De testkit heeft geen elektrische of metalen onderdelen en kan daardoor veilig worden gebruikt in elke omgeving.

Bijkomende voordelen

Dräger heeft tientallen jaren ervaring op het gebied van alcoholmeetapparatuur en drugsdetectiemethoden. Voor de DrugCheck 3000 maakt Dräger gebruik van het testprincipe van het bewezen Dräger DrugTest 5000 systeem, dat zelfs minieme sporen van THC betrouwbaar detecteert. De DrugCheck 3000 testkit voor éénmalig gebruik kan niet worden gemanipuleerd en is zeer hygiënisch in het gebruik.

Andere suggesties…