ALCOHOL BLAASTEST OP DE WERKPLEK

Alcoline geeft training en advies aan bedrijven en instellingen die op alcohol willen controleren op de werkplek. Wij leveren hoogwaardige ademanalyse toestellen om willekeurige alcoholtesten af te nemen of kunnen op locatie een controle voor u uitvoeren.

Bestel hier uw werkplek alcoholtester!

ALCOHOLTESTEN VOOR PERSOONLIJK GEBRUIK

Alcoline levert al meer dan 25 jaar alcoholtesters aan particulieren. We hebben dan ook een mooi aanbod aan toestellen die geschikt zijn voor persoonlijk gebruik. Al onze toestellen hebben betrouwbare sensor technologie die minstens 12 maanden een nauwkeurige test afnemen. Ook voor advies kunt u bij ons terecht.

Bestel hier uw persoonlijke alcoholtest!

AUTOMATISCHE ALCOHOLTESTEN

Wilt u 100% zekerheid dat er zonder alcohol gewerkt wordt dan kunt u een automatische alcoholtester overwegen. Onze systemen kunnen worden geïntegreerd met bestaande deursystemen en beiden de mogelijkheid om met gezichtsherkenning zeker te stellen dat de juiste persoon een test afneemt. Ook leveren wij systemen voor evenementen om uw gasten een (gratis) test te kunnen bieden.

Bestel hier uw automatische alcoholtest!

ALCOHOLSLOT

Alcoline levert alcoholsloten aan bedrijven en particulieren die zeker willen zijn dat hun bestuurders nuchter rondrijden. Het alcoholslot kan gemonteerd worden in vrijwel elk voertuig met een startknop zoals auto, vrachtwagen, bus, heftruck, golfkar, etc.

Bestel hier uw alcoholslot!

KALIBRATIE

Elke elektronische alcoholtester heeft tijdig onderhoud nodig om een betrouwbaar resultaat te geven. Wij adviseren na 500 testen of minimaal 1 keer per jaar uw toestel te laten kalibreren. Alcoline heeft een eigen kalibratie werkplaats waar de meeste alcoholtesters kunnen worden gekalibreerd. Twijfelt u of uw toestel nog goed functioneert? Stuur het naar ons op, wij doen een gratis analyse van de status van uw toestel.

Bestel hier uw kalibratie!

ACCESSOIRES

EENMALIG GEBRUIK

HANDTOESTELLEN

WANDTOESTELLEN