Bij Alcoline: mondmasker voor professionals en particulieren

Mondmasker voor professionals en particulieren

Kies voor zekerheid met een medisch mondmasker

Bent u op zoek naar een mondmasker voor uw beroep of voor gebruik in het openbaar vervoer? Dan kunt u terecht bij Alcoline voor een medisch mondmasker of mondmasker voor persoonlijk gebruik. Met een medisch mondmasker weet u zeker dat u het zekere voor het onzekere neemt als het gaat om bescherming tegen het Coronavirus. Met dit mondmasker loopt u aanzienlijk minder kans op het oplopen van het Coronavirus dan wanneer u onbeschermd over straat gaat, uw beroep uitvoert of met het openbaar vervoer reist. Het mondmasker van het type IIR is ook geschikt voor medisch personeel. U bestelt dit medisch mondmasker eenvoudig bij Alcoline.

Mondmasker per 1 juli 2020 verplicht in OV

Vanwege het coronavirus is het per 1 juni 2020 verplicht om een niet-medisch mondmasker te dragen als u gaat reizen met het openbaar vervoer. Daarnaast komt ook het vliegverkeer weer op gang. En ok in het vliegtuig is het verplicht om een mondmasker te dragen tijdens de vlucht om uzelf en anderen zoveel mogelijk tegen het Coronavirus te beschermen. Datzelfde geldt voor diverse vakantiebestemmingen. In veel landen is het op sommige locaties verplicht om een mondkapje voor uw gezicht te hebben. U ontkomt er eigenlijk niet aan om de komende maanden een aantal mondmaskers in uw bezit te hebben.

Mondmasker of mondkapje?

Mondmaskers worden ook wel mondkapjes genoemd. Maar die naam dekt eigenlijk niet de hele lading. U moet een mondmasker niet alleen over de mond, maar ook over de neus dragen. Als u besmet bent met het coronavirus, kunt u het virus namelijk ook via kleine druppeltjes uit de neus verspreiden. Daarom mag u een mondmasker ook maar één keer dragen. Na gebruik moet u een nieuw mondmasker gebruiken.

Zekerheid met medisch mondmasker

Met een medisch mondmasker van Alcoline kiest u voor zekerheid. Dit eenmalige mondmasker met CE-certificering, voldoet aan EN14683 type IIR. U beschermt zich met dit mondmasker optimaal tegen mogelijke ziekteverwekkers. Het mondmasker heeft comfortabele, zachte elastische draagbanden voor achter de oren en heeft een neusbrug om het masker goed tegen het gezicht te drukken. Het is het perfecte mondmasker voor
medisch personeel en particulieren die zichzelf en anderen willen beschermen tegen infecties door virussen en andere ziekteverwekkers.

Mondmasker bij Alcoline bestellen

Wilt u een mondmasker van Alcoline bestellen? U vindt de mondmaskers in onze webshop. Ideaal voor als u liever niet de deur uitgaat om een mondmasker te kopen. Neem voor meer informatie over ons medisch mondmasker gerust contact met ons op. Bel ons via 0164-741078 of mail naar via info@alcoline.nl.Wij staan u graag te woord met advies over de mondmaskers van Alcoline.