Alcoline voor de verhuur van alcoholtesters

Alcoholtesters bewijzen hun nut

Maakt u zich zorgen over het alcoholgebruik van pubers op een schoolfeest, van amateursporters in de kantine of van personeelsleden op een bedrijfsfeestje? Een feestje of een stapavondje mag natuurlijk best gezellig zijn. En daar hoort een lekker glaasje bier of borreltje zeker bij. Maar door overmatig alcoholgebruik verliest vrijwel iedereen – jong en oud – hun gevoel van verantwoordelijkheid. Domme dingen doen ligt dan op de loer. Om mensen op hun alcoholgebruik te attenderen is Alcoline gestart met de verhuur van de alcoholtester.
Het blijkt aan te slaan: steeds meer bedrijven, (horeca)instellingen en sportclubs huren af en toe een alcoholtester.

Verhuur van alcoholtester aan de horeca

Heeft u als horeca-uitbater veel overlast van dronken tieners die na het uitgebreid thuis indrinken op stap gaan? Het komt voor dat ze in korte tijd zoveel hebben gedronken dat ze na enige tijd bij u in het café tot last worden. Daarom kunt u geijkte alcoholtesters huren om het uitgaanspubliek te controleren op bijvoorbeeld indrinken. Hebben ze te veel gedronken, dan kunt u ze de toegang tot uw etablissement ontzeggen.

Verhuur alcoholtester voor personeelsfeest

Het huren van een alcoholtester is niet alleen bedoeld om met het spreekwoordelijke vingertje te wijzen. De verhuur van een alcoholtester is er ook om mensen op een ludieke manier te wijzen op hun drinkgedrag. Stel bijvoorbeeld een alcoholpreventie team samen onder uw eigen personeel en laat ze tijdens het bedrijfsfeest alcohol testen uitvoeren onder de collega’s, zodat ze zien hoeveel alcohol ze in korte tijd al in hun bloed hebben. Als er hierdoor een klein alarmbelletje gaat rinkelen, is uw missie al geslaagd!

Alcoholtester, makkelijk in gebruik

De hierboven beschreven situaties zijn natuurlijk slechts voorbeelden van de toepassingsmogelijkheden. De elektronische alcoholtesters die wij verhuren zijn makkelijk in gebruik en geschikt om meerdere keren te gebruiken. U hoeft alleen na elke controle het mondstuk maar te verwisselen. Daarna is de tester weer klaar voor de volgende adem alcoholcontrole. Zo houdt u dronken gasten buiten de deur. Of u kunt uw gasten op ludieke wijze attenderen op het feit dat alcohol en verkeer niet samen gaan.

Waarom de verhuur van alcoholtesters?

Het verhuren van een alcoholtester heeft een aantal voordelen. Niet iedereen heeft ze altijd nodig; u kunt ze incidenteel gebruiken. Bovendien heeft voor veel mensen het huren van een alcoholtester de voorkeur boven de aanschaf hiervan. Op deze manier maken we het bij Alcoline laagdrempeliger om ze te gebruiken. Overigens is het mogelijk om gehuurde alcoholtester na afloop van de huurperiode tegen een gereduceerde prijs te kopen.
Wilt u meer weten over de verhuur van alcoholtesters door Alcoline? Neem dan gerust contact met ons op.