Waarom een drugstest kopen?

Overlast voorkomen met drugstest

We horen steeds vaker over problemen in de samenleving die het gevolg zijn van drugsgebruik. Ook in het verkeer is sprake van een toename van ongevallen waarbij drugs in het spel zijn. Zeker in combinatie met alcohol zijn drugs een grote probleemveroorzaker. Voor een aantal branches is het nuttig om altijd een drugtest voorhanden te hebben en deze dus te kopen. Bent u barmedewerker, werkt u als wetshandhaver, in de beveiliging of op een ambulance? Dan is het kopen van een drugstest door uw werkgever geen overbodige luxe. Want meten is weten! En het kan veel problemen voorkomen. In dit blog van Alcoline vertellen wij u meer over het kopen van onze drugstest.

Het nut van een drugstest

Met een drugstest wordt onderzocht of iemand drugs heeft gebruikt. Een drugstest wordt afgenomen als er een verdenking is van drugsgebruik door een bepaald persoon. Dat is bijvoorbeeld bij afwijkend gedrag, maar ook na een delict of ongeval. Om vast te stellen of iemand drugs gebruikt heeft, is speeksel of urine van die persoon nodig. Hoe nauwkeurig de test is, hangt af van het moment wanneer de drugs zijn gebruikt, de hoeveelheid drugs en het tijdstip waarop de drugstest wordt afgenomen. Deze factoren bepalen of de drug wel of niet aantoonbaar is. Bij bijvoorbeeld heroïne en cocaïne is het gebruik ervan zelfs weken later nog aantoonbaar. Wilt u aantonen of iemand onder invloed is van een stimulerend middel. Preventief of als bewijslast? Dan kan het kopen van een drugstest uitkomst bieden.

Alcoline drugstest kopen

Met het kopen van een drugstest van Alcoline, heeft u een eenvoudig werkend drugstest. De test bestaat uit een cassette waaraan u met behulp van een wattenstaafje druppels urine of speeksel toevoegt. Deze drugstest is veilig en gebruiksvriendelijk in gebruik. Om de drugstest te gebruiken hoeft u geen speciale training gevolgd te hebben. Het resultaat van de drugstest kunt u in een laboratorium verder laten onderzoeken, zodat u een eventuele bewijslast heeft wanneer sprake is van een delict waarbij mogelijk drugs in het spel waren.

Welke soorten drugs testen?

Op straat en in het uitgaansleven zijn vele soorten drugs in omloop. Op welke soorten drug kunt u testen na het kopen van een drugstest? U kunt onder andere testen op:

 • Amphetamine Methadone
 • Benzphetamine Methamphetamine
 • Benzylpiperazine Morphine
 • Cocaïne Opium
 • Codeine Phencyclidine (PCP)
 • Dextromethorphan Procaine
 • Diphenhydramine Promethazine
 • Doxylamine Thebaine
 • Heroin Tryptamine
 • Hydrocodone Tyramine
 • Ketamine Lidocaine
 • LSD
 • Mephentermine

Waaruit bestaat de drugstest?

Wat schaft u aan bij het kopen van een drugstest? De drugstest bevat een testkaart met instructies, zodat u precies weet hoe u de drugstest gebruikt. Er zit ook een resultatenkaart bij, waarop u ziet of de drugstest positief of negatief is en welke drugs er eventueel gebruikt zijn. De drugstest heeft de mogelijkheid tot personalisatie.

Meer informatie? Neem contact op!

In dit blog hebben we u een idee gegeven wat het nut kan zijn van het kopen van een drugstest. Alcoline heeft een aantal drugstesten in de verkoop, van eenvoudig tot zeer geavanceerd. Wij informeren u graag over welke drugstest u het beste kunt kopen voor uw branche. Neem daarvoor gerust contact met ons op.